dilluns, 11 d’abril del 2016

2. Revolució Industrial i la industrialització
 

Resultat d'imatges de revolucion industrial tecnologiaResultat d'imatges de revolucion industrial tecnologia-A la primera etapa de la revolució industrial la tècnica ha avançat poc. Es seguia usant la mateixa maquinària tèxtil, amb millores, i com a font d'energia capaç de moure aquestes màquines s'utilitzava l'energia hidràulica.
 

Al llarg del segle XVIII es va desenvolupar la màquina de vapor que va ser la que va possibilitar l'impressionant desenvolupament industrial que va esdevenir en el segle passat. No obstant això, en la màquina de vapor tampoc van tenir una especial importància els coneixements científics, tot i que hem de dir que sense els coneixements previs sobre el comportament dels gasos i sobretot, sense la comprensió que proporcionava la idea de pressió atmosfèrica que permetia explicar i predir el comportament dels fenòmens associats a les diferències de pressions, es fa difícil imaginar que s'haguessin produït els primers intents de desenvolupament d'alguns invents mecànics que poden considerar-se precursors de la màquina de vapor.
Resultat d'imatges de revolucion industrial tecnologia


Resultat d'imatges de industrializacion tecnologica-La indústria tecnològica de la regió està davant de noves oportunitats de desenvolupament. Els serveis globals presenten la possibilitat d'accedir a nous negocis i mercats, ja sigui mitjançant l'atracció d'empreses internacionals o millorant la capacitat exportadora de les organitzacions locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada