dimecres, 13 d’abril del 2016

5. Invents transcendentals en la resolució de problemes de la humanitat

1. El foc: Això va succeir en els primers temps de la història humana i ho van fer els nostres avantpassats per error, fins i tot es debat si va ser amb la fricció de pedres o de la fusta.
 

2. La roda: Es creu que el seu descobriment es va donar per primera vegada a Mesopotàmia, gràcies a uns terrissaires i fins avui en dia es creu que és un dels invents fonamentals en la història de la humanitat.
 


3. La pólvora: Segons antics pergamins xinesos, es diu que la pólvora va ser inventada per antics alquimistes xinesos, que a l'estar buscant la posima de la immortalitat, van descobrir la pólvora.


4. L'automòbil: És un dels artefactes necessaris per a la vida d'avui en dia, el seu descobriment va ser de gran ajuda per a traslladar-se ràpidament d'un lloc a un altre.

5. La televisió: Tot i que ja s'havia fet avenços previs en la seva invenció, no va ser sinó fins a la invenció del iconoscopi de Vladimir Zworkyn. que es assoliment tenir per primera vegada la televisió electrònica. 

6. El telèfon: va ser dissenyat i inventat per Alexander Graham Bell per transmetre senyals acústics per mitjà de senyals elèctrics a distància. Avui dia el mòbil ha fet que ho fem en moviment.
 
 

7. La bomba atòmica: El 6 d'agost de 1945, el món la coneixeria gràcies al seu poder destructiu, quan Estats Units la llancés sobre Hiroshima i Nagasaki.

 

8. L'avió: Van ser els germans Wright, als quals se'ls atribueix l'èxit de volar per primera vegada i de construir així el primer artefacte mecànic volador, que avui en dia coneixem per "avió".

  

9. L'Internet: Aquesta increïble eina indispensable avui en dia, va sorgir com un projecte militar amb la idea de transmetre informació entre punts estratègics en mans de Larry Roberts. Va ser amb el pas del temps que es va descobrir l'ús que li donem avui dia.

  
10. L'ADN: Va ser el 1953 Watson i Crick, a Anglaterra van descobrir en base a informació d'altres científics l'estructura molecular de l'ADN. Important troballa per a la història humana.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada